Afdrukken

foto Erwin Pelgrim
fotografie Marco Heyda

Ik ben in 1995 afgestudeerd in de klinische (neuro) psychologie en heb jarenlang gewerkt in het bedrijfsleven. Ervaring die me nu als GZ-Psycholoog van pas komt. In 2010 heb ik een carrièreswitch gemaakt en nu werk ik al weer enige jaren als psycholoog. In dienst van verschillende zorginstellingen heb ik ervaring opgedaan met o.a. psycho-oncologische hulpverlening en werk gerelateerde problematiek. Ik heb me mogen ontwikkelen tot een veelzijdig en generalistisch werkende gezondheidszorg psycholoog en coach die in staat is een veelheid aan psychische problemen te behandelen. Nu werk ik zelfstandig in zowel het Dienstencentrum Baflo als in Gezondheidscentrum "De Vuursteen"  in Groningen. In mijn werk ga ik een persoonlijke en professionele relatie met mijn cliënten aan. Ik wil oprecht weten wie je bent en hoe ik kan helpen bij de verandering die je voor ogen hebt.

Je kunt o.a. terecht voor werk gerelateerde klachten als overspannenheid, (arbeids-) conflicten en burn-out. Maar ook voor  verlies en rouw, somberheid, piekeren, depressie en traumatische ervaringen (EMDR). Ook als je nog niet precies weet wat er aan de hand is maar bijvoorbeeld vastloopt in opleiding, relatie(s), werk kan ik helpen de dingen op een rij te zetten.

Therapie biedt in mijn visie hulp bij een veranderwens. zoals het nu gaat kan en wil je niet verder. Ik help bij het formuleren en begrijpen van de verandering die je voor ogen heeft en bij het uitstippelen van een pad om deze verandering te realiseren. We kijken daarbij ook naar het resultaat en toetsen regelmatig hoe het ervoor staat.